Безперечно, регулярне прибирання харчових підприємств повинні проводитися на найвищому рівні, адже від цього залежить якість продукції, що поставляється. У більшості випадків керівники намагаються організувати цей процес самостійно. В такому випадку вони стикаються з проблемою додаткових витрат, пов'язаних з наявністю додаткового штату, засобів і приладів для прибирання і т. д. «Гріффін» вирішить цю проблему з найменшими витратами, при цьому пропонуючи вигідні умови.

Для того, щоб прибирання харчових підприємств проводилося більш ретельно, для кожного з них складається докладний план - інструкція. У ньому описуються всі обов'язкові дії та їх особливості для кожного цеху. Також в ньому міститься інформація про те, як часто і які повинні проводитися дії. Загальним для всіх залишається мийка обладнання харчової промисловості всіх поверхонь, всіляких місткостей і контейнерів і т.д., а також дезінфекція всього перерахованого. У перелік необхідних клінінгових процедур на харчовому підприємстві входить своєчасна утилізація та вивезення сміття. Втім, забувати про особисту гігієну співробітників теж не варто, адже чисті руки персоналу - запорука якісної продукції.

Клінінгові послуги Гріффін для харчових підприємств:

  • Генеральне прибирання
  • Прибирання після будівельників
  • Щоденне комплексне прибирання
  • Комплектація тримачами для засобів особистої гігієни, постачання засобів особистої гігієни
  • Миття фасаду
  • Мийка вікон
  • Висотна мийка фасаду (промисловий альпінізм)
  • Очищення рекламних конструкцій
  • Глибоке очищення підлогового покриття
  • Дезінфекція, дезінсекція, дератизація (боротьба з комахами та гризунами)
  • Прибирання прилеглої території
  • Вивіз снігу, сміття
  • Догляд за зеленими насадженнями

Інші види послуг для харчових підприємств від Гріффін:

  • Обслуговування електромереж (регламентні, планові, ремонтні та аварійні роботи)
  • Обслуговування систем водопостачання (регламентні, планові, ремонтні та аварійні роботи)
  • Обслуговування вентиляції та кондиціонерів (регламентні, планові, ремонтні та аварійні роботи)
  • Адміністрування договорів і комунальних послуг (контроль договорів, збір і оплата рахунків)
  • Аутстаффінг персоналу
  • Організація їдальні, буфетів